Wednesday, November 21, 2012

Happy Birthday 9 months Nur Farisha!!

Ya Allah pejam celik , pejam celik..puteri aku nie dah 9 bulan dah..kejap je masa berlalu kan..dah lasak dah skrg..semua benda nak dipegang n masuk mulut! itu yg mama marah tu , masuk mulut, bukan semua benda leh makan sayang!!

Pe2 pun, Farisha dah pandai mengesot2, bukan merangkak ok..mengesot cam org berenang tu hihihi cam2 anak aku nie..pe2 pun kehadiran dalam hidup aku n suami aku sangat2 mengembirakan kami berdua, pe jua kerenah..hadap je laaa...baru kini aku kenal siapa suami aku..mengenali seseorang mengambil masa seumur hidup..alhamdulilah, suami aku pun sayang anak dia, x berkira apa2 pun..dah pandai layan anak dia, setakat tukar pampers n pakaikan baju tu easy je kan abah hihihi..

mama n abah love u nur farisha...membesar ngan sihat tau!! 

Manisnyer senyum dia...mmuah!

Tuesday, November 13, 2012

Istanbul Aku Datang...

Tgk ceta cam best..aku pun g laa beli tiket wayang..yelah tgh2 boring2 nie, kot2 ceta nie best...xdelah aku mati kutu sangat kat klcc nie..

Pe2 pun komen aku, ceta nie xlaaa menghampakan..serious sweet sangat, cume kalau tomok diganti ngan org lain tu mungkin lagi best kot, sebab tomok sedikit kayu laa, tp dia pun baru berlakon, so bolehlah dimaafkan, lisa pun dah ada peningkatan dalam mutu lakonan dia..beto x payah cakap..adoi, wpun x hensem mana, dia tetap sweetlah!..




aku suke ending ceta nie..so setiap wanita...pilihlaa pilihan yang tepat ok!! pergilah tgk filem melayu..sape lagi yang nak sokong filem kite kalau bukan kite sendiri, filem kite wajah kite.....lagi satu..istanbul sangat2 cantik..nak tanam impian untuk kesana pulak!! kumpul duit !!

Friday, November 2, 2012

Hari Sabtu bekerja yang membosankan...

Hari nie dah 3 Nov 2012...kejap je  maser berlalu, pastu dah Dec...pastu babai laa 2012...bulan depan 18hb dec 2012 genaplah perkahwinan aku berusia 2 tahun dengan dikurniakan seorang puteri Nur Farisha binti Mohd Fauzi..perjalanan hidup yang indah walaupun pelbagai onak duri dan liku..pe2 pun, aku tetap bahagia melayari kehidupan ku, perkahwinan ku, alam rumahtangga ku sebagai isteri dan mama...

Hr nie keje, bosan sangat sebab aku teringat2 Farisha yang demam kat umah, malam td aku tido2 ayam je menemankan dia..kejap2 bangun, bdn dia panas, dia pun x selesa kot ngan badan dia..aku bukak kan baju dia dan lap2 badan2 n basahkan pale dia ngan kain basah...ternyata dia selesa bila aku wat camtu kat dia..aku nampak suami aku ada belikan koolfever, aku ambik n tepekkan kat pale dia...tido di atas dada aku selesa sangat dia..takut tul mama dia lari..ooo anak..kasih mama padamu..ibarat air sungai yang xpenah putus mengalir...tepuk2 dodoi2 terlena jugak dia akhirnya..perlahan2 aku letakkan atas tilam, n aku pun bolehlaa melelapkan mata sekejap..mesti jap lagi dia bangun balik..

now kat opis aku x sabar dah asyik2 tgk jam..nak balik cepat..kalau leh nak terbang ke puchong terus aku..suami aku hr ni keje sampai ptg, ada org booking lori nak pindah ke damansara..malaslaa aku nak kacau dia..jumpa kat umah je laa..

ok chow dulu, aku xde gbr nak update laaa..xpe2 ujung minggu nie aku akan ambik gbr2 farisha..hihihi..babai..