Monday, April 23, 2012

Lama gile x tgk blog & update blog

Assalammualaikum semua..

Aku menghilangkan diri lama gile kan , bukan g mane pun, aku telah selamat melahirkan puteri sulung kami yg diberi nama Nur Farisha binti Mohd Fauzi..nanti aku uploadkan gbr2 baby aku ek, banyak gak yg aku nak ceritakan nie, tp belum berkesempatan lagi, maser pantang lagi xde time ngan kepenatan, pastu ngan jadual ketat berpantang, bertunku, berbarut, menyusukan baby, kene baby aku kuning pulak, itu semua membuatkan aku lupa terus kat blog aku nie hihihi, semalam aku baru masuk keje, bagi aku cuti 2 bulan tu xdela lama sangat, best lagi gomen yg dapat cuti 3 bulan terus, best wooo main2 ngan baby..ermm xpelah bersyukur laa, ada gak keje yg aku leh dapat gaji free 2 bulan hahaha..oklaa nanti ceta panjang lagi k..aku dah slim sikit dah skrg nie hahahha...oklaaa..kepada kawan2 blog semua...gembira2 selalu dan jangan jadikan segala dugaan dan cabaran yg datang sebagai satu masalah, harunginya dengan penuh kesabaran dan ketabahan..amin..